Tjenster som tilbys av ernæringsrådgiver Randi Flesjø

Randi Flesjø er ernæringsrådgiver med bachelor i ernæring. Hun kan hjelpe deg med å endre livsstilen din, for å oppnå en bedre helse.

Først utreder hun din sykdomshistorie. Basert på dette får du en kostholdsplan som er tilpasset deg. Planen du får inneholder naturlig, ren og blodsukkervennlig mat som nøkkelen for en kropp i balanse.

DSC_0777.jpeg

Opplever du noe av dette:

Mye stress

Dårlig søvn

Du blir ofte syk

Lite energi og overskudd

Du føler deg konstant sliten

Overvekt/Undervekt

Ukomfortabel i egen kropp

Hormonell ubalanse

Smerter som hodepine og migrene

Irritabel tarm, IBS (irritabel tarmsyndrom), oppblåst mage, forstoppelse

Betennelsesykdommer

Da kan kostholdsveiledning være noe for deg. Les mer om hvilke tjenester og behandlinger Randi Flesjø tilbyr her: 

Tjenester:

  • Kostholdsveiledning

  • Matoppskrifter tilpasset allergier som cøliaki, melkeallergi og laktoseintoleranse

  • Matintoleransetest

  • Kostholdsprogram for å oppnå hormonell balanse for kvinner

  • Foredrag om kosthold og ernæring

  • Matoppskrifter


Behandling

Førstegangskonsultasjon a 60 min


På første time kartlegges din helsehistorie og ditt kosthold. Ut i fra din livsstil og situasjon får du tilpasset en individuell kostplan med veiledning og tips. Ønsker du hjelp i forhold til vektproblemer, smerter og betennelser, hormonell ubalanse, immunforsvar, tarmhelse og/eller et kosthold som gir deg mer overskudd og energi, finner vi et kosthold som passer for deg. Måltidene og oppskriftene er blodsukkervennlige og næringsrike, for å oppnå en kropp i balanse.


Pris 900,-

Oppfølgende konsultasjon a 30-45 min


Vi går igjennom erfaringer og gjør evt justeringer for å oppnå gode resultater. Vi er alle ulike og trenger ulik veiledning i forhold til responsen kroppen gir. For noen passer det med tett oppfølgning etter 3-4 uker og for andre kan 5-6 uker være fint.

Pris fra 500,- til 700,-

Ned i vekt oppfølgende konsultasjon a 20 min


Ønsker du vektnedgang og motivasjon til å oppnå varige resultater, vil denne oppfølgningen passe for deg. Vi starter med tett oppfølgning hver 3-4 uke og når du er inne i gode rutiner og oppnår gode resultater kan oppfølging opp mot 2-3 måneder fungere fint. Dette tilpasses helt i forhold til deg og dine ønsker. Vi går raskt igjennom erfaringer, veier og måler deg, for samt å tilpasse endringer underveis. 

Pris 370 ,-

Parkonsultasjon a 75 min

For deg som ønsker å gjøre kostendringer sammen med noen, er denne veiledningen noe for deg. Om det er familie eller venner, tilpasses kostholdet hver og en, lik en førstegangskonsultasjon. Her er fokuset å motivere og støtte hverandre underveis. 

Pris 1300 ,-

Oppfølgning 550 ,-

Matintoleransetest a 30 min

Har du fordøyelsesplager, er oppblåst, vondt i magen, IBS, hodepine/migrene, stress, uren hud, lite energi/uopplagt, kroppslige plager og smerter ingen finner ut av? En matintoleransetest kan avdekke en eventuell matoverfølsomhet for ulike matvarer tarmen din har problemer med å fordøye. En matvareintoleranse er overfølsomhet mot ulike typer matvarer. Dette kan skyldes stress, langvarig bruk av legemidler eller matvarer som irriterer mage-tarmkanalen. Kroppen får da en lavere toleranse for enkelte matvarer, og hver gang man spiser disse matvarene, skapes en reaksjon i kroppen som gir opphav til ulike problemer. Det tar ofte lang tid å utvikle en intoleranse, og reaksjonene i kroppen er vanskelige å kjenne igjen, da de ofte er forsinkede, noe som gjør det vanskelig å vite hva man reagerer på. Det kan også ta lang tid før tarmen og kroppen utvikler symptomer. Symptomene som oppstår er forskjellige fra person til person, noen reagerer med hodepine, andre med konsentrasjonsvansker, og/eller med smerte eller ømhet i musklene. Ofte vil det være symptomer og plager fra magen, men ikke alltid.

Testen utføres med kapillært blod som sendes til analyse på laboratorium England. Blodprøvene blir analysert av Cambridge Nutritional Sciences (CNS). CNS er en av verdens ledende bedrifter i sitt slag og har laboratorier som er utstyrt med det nyeste innen teknologi. Der testes blodprøven opp mot 80 av de mest vanlige matvarene i det skandinaviske kostholdet. Prøvesvarene vil avdekke kroppens immunrespons spesifikt mot ulike matvarer.

Veiledning med prøvesvar a 45 min

Prøvesvarene kommer etter ca 2-3 uker. Utifra prøvesvarene settes opp et kosthold som eliminerer utslagsverdiene en periode, slik at tarmen og slimhinnen skal få mulighet til å lege seg. Du vil få en kostplan med naturlig og næringstett mat som er basert på eliminasjon av de utslagsgivende matvarene. Dette vil bidra med å optimalisere forholdene i tarmen din, slik at du etter endt diett vil kunne introdusere matvarene igjen.

Pris matintoleransetest 2795,-

Veiledning med prøvesvar 500,-

Foredrag

Ønsker du å leie inn Randi Flesjø som foredragsholder til ulike temaer innen kosthold og ernæring. Ta kontakt for mer info.

Pris på forespørselKontakt Randi Flesjø for timebestilling her:

Randi Flesjø

Ernæringsrådgiver

Mail: randi@randiflesjo.no

Telefon: 47 37 28 00

Timebestilling online booking:DSC_8093.jpg
DSC_0484.jpg